14 Mart 2011 Pazartesi

Veteriner hastane seçmek için ipuçları

yeni evde beslenen hayvan satın aldığınız? New town ya da topluluk son taşındı? Genellikle, gibi bir evcil hayvan sahibi nerede senin evde beslenen hayvan tıbbi yardım almaya karar size varmak en önemli kararlardan biri. Birçok insan, hemen hemen tüm veteriner hastaneler temelde aynı olduğunu düşünüyorum. Bu doğru değil.

Veteriner hastane seçerken belirli özelliklere bakmak gerekir. Konumu önemli bir noktadır. Ancak sadece çünkü daha evinize yakın xyz hayvan hastaneye gitmek seçmeyin. Birkaç ekstra mil seyahat tarafından burada hem size, hem de hayvan daha rahat bir hastane keşfetmek. Hatta birkaç dolar tasarruf!

Sen sağ için senin evde beslenen hayvan "doktor" seçmek konusunda yönergeler görmüş olabilir. O hayvanınızın veteriner ile rahat hissetmek önemlidir. Hepsi aynı, ne-ebilmek var olmak daha da büyük önemi ne kadar hastane personeli ile birlikte elde ediyoruz. Diyerek, sen ve senin evde beslenen hayvan zaman % 80 ile çalışma olacak millet Bunlar olmadan gidiyor.

Personel hakkında mümkün olduğunca çok bilgi edinmek emin olun. Onlar lisanslı veya onaylı veteriner teknisyenleri kiralamak mı? Bu insanlar, bir çok şey gibi kayıtlı hemşireler, hayvanınızın daha fazla kişi hastanede tedavi yardımcı olacaktır. Bunlar içinde bilmek ve iyi eğitimli önemlidir. Eğitimsiz işçi istihdam ve bunların Eğitimi "İşte." para kazanmak bazı veteriner hastane girişimi Maalesef bu noktada herhangi bir özel okul ya da sertifika hayvanınızın anestezi yönetimi ya da onun kan çizim kişi gerektiren bir yasa yoktur. İyi değil!

Sarı sayfalarında ya da Internet üzerinde sadece bakarak yeni bir veteriner hastane için AVI başlatmak edebilecektir. Kesinlikle olacak bir çok seçenek altında "veterinerler." Reklamları kontrol ve birisi size öne eğer bakın. Sık sık onlar Hizmetleri, çalışma saatleri, doktorların isimleri vb. listesi olacaktır. Web sitenizi yayımlama onu ziyaret etmeyi unutmayın!

Veteriner hastaneler çok genişletilmiş Saat sunuyoruz. Bu büyük bir şey - özellikle alışılmış bir hastalığı olan bir hayvan ile ilgileniyor veya doldurur düzenli check-up ve reçeteli ilaç gerektiren bir durum olabilir. Diğerleri diğer imkanların bile normal iş saatleri içinde göndereceğiniz birkaç hastane de 24 saatlik bakım ve acil durum hizmetleri yerinde sunuyoruz. Öylesine sen-ebilmek var olmak hazır beklenmedik bir şey oluşması durumunda, bir hayvan Hastanesi için baktığımızda acil hizmetler hakkında bilgi almak emin olun.

Hayvan hastaneleri, sadece kediler için katılıyor da popülaritesi artmaktadır. Bu alternatif hastane içine özellikle özel ihtiyaçları olan bir kedi ya da bir kişi iyi olup olmadığını kontrol değerinde olabilir. No barking and köpekler ile ilgili olmaya ağırlaştırıcı!

Bir hastanede bir doktor sadece içeriyorsa, çalışma saatleri çok sınırlı olacak şans vardır. Bununla birlikte, birçok kişi bir doktor hastane sunabilir aşinalık değer. Ayrıca bir şey yanlış ile senin evde beslenen hayvan gittiğinde hep aynı doktor olacak güvencesi vardır. Bu tutarlılık rahatlatıcı olabilir. Öte yandan, tek bir doktor kadrosunda olması da ihale hizmetleri sınırlı bir dizi demektir. Doktor işyeri ya da tatile gidiyor da, ne olur? Ya da seyahat için bir konferans? O dönünceye kadar işyeri kapatma mu?

Multi-Doctor uygulamalar bakarken veterinerler aşağıdakilerden herhangi bir özel çıkarları var öğrenin. Çok sayıda genel uygulama veterinerler Tıp Ortopedi, Dermatoloji, davranış veya akupunktur gibi belirli bir alanında çalışma ama gerçekten o alan için bir "uzmanlık" Akreditasyon olabilir. Bu potansiyel olarak para ve uzman ziyaret hayvanınızın şimdiye kadar bu alanlarda herhangi bir Yardım gerektiğinde tasarrufu.

Çoğu zaman, bölgenizdeki veteriner hastaneler hakkında bilgi edinmek için en etkili yolu sadece insanlar hani istemektir. Nerede arkadaşlar, Aile, iş arkadaşları ve komşular gitmek nedir? Onlar onlar relate herhangi bir iyi veya kötü deneyimleri vardı? Personel tutma gibi şeyler hakkında isteyin. Uzun vadeli aynı işçi var mı? Yeni hires, neredeyse ziyaret ettikleri her zaman çalışma var mı? Bu büyük bir kırmızı bayrak olabilir. Orada insanlar don't like being olumlu bir çalışma ortamı olmamalıdır. Uzun süre aynı personel olduğu veteriner hastane arayın. Sen ve senin evde beslenen hayvan aynı insanlarla çalışma yıl keyfine varacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari